Tili
Ole hyvä ja odota ...
×

Tervetuloa jäseneksi Tuonosen sukuseuraan

Sukuseuran jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt  tai sukuun kuulumaton henkilö, joka hyväksyy sukuseuran tarkoituksen ja toiminnan päämäärän.

Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksusta ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, jossa on ajankohtaisia sukuseuran asioita sekä suvun historiaa ja kertomuksia suvusta. Lisäksi on myynnissä sukuseuran logolla varustettuja tuotteita, joita jäsenten on mahdollista ostaa edulliseen jäsenhintaan.

Jäsenhakemukseen pääset tästä!

Jäsenhakemus Tuonosen sukuseuraan

Jäsenhakemus/jäsentietolomake tehdään kullekin perheenjäsenelle oma. Hakemus voidaan  toimittaa yllä olevan linkin kautta suoraan sukuseuralle  tai ko. lomakkeen voi kopioida esim. Word-tiedostoon ja lähettää se liitteenä sähköpostilla tai postitse sukuseuran sihteerille.

Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja jäsenyys alkaa, kun liittymismaksu 15 euroa on maksettu  ja hallitus on hyväksynyt hakemuksen. 

Jäsenhakemuksen voi lähettää myös postitse sukuseuran sihteerille os. Aimo Holopainen, Vanamopolku 5, 70900 TOIVALA. 

Sukuseuran tilinumero on FI 76 5086 0940 0246 52 (merkitse viitetietona UUSI JÄSEN)

Jäsenmaksun maksaminen

Sukuseuran jäsenen tulee suorittaa varsinaisen sukukokouksen vahvistama vuosittainen jäsenmaksu 1.päivään heinäkuuta mennessä. 

Vahvistetut jäsenmaksut kaudelle 2017-2019: Vuotuismaksu 15 euroa/vuosi/jäsen. Voit myös maksaa kerralla vuosien 2017-2019 jäsenmaksun, jolloin maksu kolmelta vuodelta on yhteensä 40 euroa. Sukuseuran tilinumero on FI 76 5086 0940 0246 52.

Jäsentietojen muuttaminen

Mikäli haluat muuttaa jäsentietoja niin muutokset voit tehdä esim. jäsenhakulomakkeella. (Rastita tällöin kohta "osoitteenmuutos”)