Tili
Ole hyvä ja odota ...
×

Sukuseura tutkii ja kokoaa tehostetusti sukuaineistoja kirjahanketta varten. Jotta valmis kirja olisi aikanaan hyvin kiinnostava, sukuseura haluaa ulottaa sen nykyaikaan asti.

Missä ollaan tällä hetkellä

Sukuseuran noin 5500 nimeä sisältävässä tiedostossa on tietoja Tuonosista 1500-luvun alkupuolelta alkaen. Tosin ensimmäiset parisataa vuotta tiedot koskevat lähinnä yhtä perhettä. Niinpä lisätutkimukselle on tarvetta. Polvijärven - Sotkuman alueen tiedot ovat ehkä laajin yhtenäinen musta aukko 1800 -luvulta. Pääosa tiedoista on löydettävissä Taipaleen ortodoksisen seurakunnan kirjauksista. Viimeisen sadan vuoden ajalta tietoja on kaikkien sukuhaarojen osalta täydennettävä ja tarkastettava. Erityisesti viimemainitussa hallituksen on turvauduttava jäsenistön apuun.

Kenelle minä sukutietoni toimitan

Sukuun kuuluvien toivotaan olevan aktiivisia ja toimittavan perhetietojen päivityksiä sukutiedostovastaavalle Henna Laasoselle (henna.laasonen [at] gmail.com).

Hennan ohella voitte lähestyä sukuaineistoasioissa ketä tahansa sukuseuran hallituksessa.  Hallituksen jäsenet ovat kuitenkin ensisijaisesti oman sukuhaaransa yhteyshenkilöitä tutkien ja vastaanottaen ao. sukuaineistoja seuraavasti:

- Kaavi, Erkki Tuononen ja Aimo Holopainen
- Kajoo, Petrovaara Valma Gröhn
- Juuan kylä, Vaikko Virpi Nevalainen (virpi.nevalainen [at] pp2.inet.fi)
- Nunnanlahti, Hannu Nurmi    (hannu.nurmi55 [at] gmail.com)
- Tuopanjoki, Liisa Laasonen, Taisto Juhani Tuononen, Sari Nevalainen ja  Sippo Ryynänen
- Polvijärvi, Kaija Oksanen, Sari Nevalainen ja Alpo Saukkonen (alpo.saukkonen [at] gmail.com)
-Taipaleen ortodoksisen srk:n kirjat    Sippo Ryynänen
- 1500-1700- luku    Juhani Keränen   (juhani.keränen [at] gmail.com), Henna Laasonen (henna.laasonen [at] gmail.com


Toivomme teidän lähettävän 100 vuotta nuoremmat siis julkaisulupaa edellyttävät perhetiedot kotisivuilta Sukuseuravalikosta löytyvällä perhelomakkeella.
On hyvä järjestää valokuvat ja vanhat suvun asiakirjat sekä kirjata talteen perimätietoa, jotta saamme kirjan valmiiksi.


Hallitus