Tuopanjoen-kylatalo-LL.jpg

Tänä vuonna pidämme sukuseuramme kesätapahtuman lauantaina 29.7. klo 13.00 alkaen Tuopanjoen kylätalolla Juuassa, osoite Rantakyläntie 141. Joensuusta kylätalolle on matkaa noin 60 km.

Ennen sukukokouksen alkamista klo 12 alkaen on omakustanteinen lounas, jonka hinta (käteismaksu) on aikuisilta 15 € ja lapsilta 8 € (5-15 v.), alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Ruokana on jauhelihakasviskeitto tai kasviskeitto, leivät ja leikkeleet.

Ruokailun jälkeen klo 13.00 ohjelmassa on muun muassa tietoa sukujulkaisun tämänhetkisestä vaiheesta sekä tehtyjen dna-testien analysointia. Kahden jälkeen kahvitellaan kahvileivän kera ja kokoonnutaan tutkailemaan omia sukujuuria. Tarkoitus on esitellä käytössämme olevaa SukuJutut- sukututkimusohjelmaa ja selvitellä, mihin sukuhaaraan kukin kuuluu. Ja seurustella.

Ilmoittaudu su 17.7 mennessä seuran sihteeri Tiina Helmiselle, puh. 0400 972 568, mieluiten tekstiviestillä, tai sähköpostitse helminentiina64@gmail.com. Mainitse samalla, jos sinulla on joku ruoka-aineallergia.

Sukuseuran hallitus toivottaa sinut perheinesi tervetulleeksi Tuonostapaamiseen Tuopanjoelle!

Lisätietoa Tuopanjoen kylätalosta: Tuopanjoki – Kylätalo (google.com)