REKISTERÖIDY

Rekisteröidy

Tervetuloa jäseneksi Tuonosen sukuseuraan

Sukuseuran jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt  tai sukuun kuulumaton henkilö, joka hyväksyy sukuseuran tarkoituksen ja toiminnan päämäärän.

Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksusta ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, jossa on ajankohtaisia sukuseuran asioita sekä suvun historiaa ja kertomuksia suvusta. Lisäksi on myynnissä sukuseuran logolla varustettuja tuotteita, joita jäsenten on mahdollista ostaa edulliseen jäsenhintaan.

Jäsenhakemukseen pääset tästä!

Jäsenhakemus Tuonosen sukuseuraan

Jäsenhakemus/jäsentietolomake tehdään kullekin perheenjäsenelle oma. Hakemus voidaan  toimittaa yllä olevan linkin kautta suoraan sukuseuralle  tai ko. lomakkeen voi kopioida esim. Word-tiedostoon ja lähettää se liitteenä sähköpostilla tai postitse sukuseuralle.

Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa ja jäsenyys alkaa, kun liittymismaksu 15 euroa on maksettu  ja hallitus on hyväksynyt hakemuksen.

Jäsenhakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse sukuseuralle: tuonosensukuseura@gmail.com

Sukuseuran tilinumero on FI 76 5086 0940 0246 52 (merkitse viitetietona UUSI JÄSEN sekä osoite, puhelin ja sähköpostiosoite)

Jäsenmaksun maksaminen

Sukuseuran jäsenen tulee suorittaa varsinaisen sukukokouksen vahvistama vuosittainen jäsenmaksu 1.päivään heinäkuuta mennessä.

Vahvistetut jäsenmaksut: vuotuismaksu on 15 euroa/vuosi/jäsen. Voit myös maksaa kerralla kolmen vuoden jäsenmaksun, jolloin maksu on yhteensä 40 euroa. Ainaisjäsenyys maksaa 300 €. Sukuseuran tilinumero on FI 76 5086 0940 0246 52.

Jäsentietojen muuttaminen

Nopein tapa ilmoittaa muuttuneet tiedot on ilmoittaa ne sihteerille tai puheenjohtajalle sähköpostiin: tuonosensukuseura@gmail.com tai puhelimen tekstiviestillä. Myös jäsenmaksun yhteydessä voi kirjoittaa tiedot pankin viitetieto kohtaan.

Vanhojen jäsenten maksaessa vuosimaksuaan, heidän tulisi mainita viitetiedossa vähintäänkin jäsennumero tai osoitetieto, jotta maksu kohdistuisi oikealle jäsenelle, koska yhdistyksessämme on paljon saman nimisiä henkilöitä.