Tili
Ole hyvä ja odota ...
×

Sukuseura tutkii ja kokoaa tehostetusti sukuaineistoja vv. 2013-16 sukuseuran tulevaa kirjahanketta varten. Jotta valmis kirja olisi aikanaan hyvin kiinnostava, sukuseura haluaa ulottaa sen nykyaikaan asti.

Missä ollaan tällä hetkellä

Sukuseuran noin 5500 nimeä sisältävässä tiedostossa on tietoja Tuonosista 1500-luvun alkupuolelta alkaen. Tosin ensimmäiset parisataa vuotta tiedot koskevat lähinnä yhtä perhettä. Niinpä lisätutkimukselle on tarvetta. Polvijärven - Sotkuman alueen tiedot ovat ehkä laajin yhtenäinen musta aukko 1800 -luvulta. Pääosa tiedoista on löydettävissä Taipaleen ortodoksisen seurakunnan kirjauksista. Viimeisen sadan vuoden ajalta tietoja on kaikkien sukuhaarojen osalta täydennettävä ja tarkastettava. Erityisesti viimemainitussa hallituksen on turvauduttava jäsenistön apuun.

Kenelle minä sukutietoni toimitan

Sukuun kuuluvien toivotaan olevan aktiivisia ja toimittavan perhetietojen päivityksiä sukutiedostovastaavalle Taisto Tuonoselle (tane.tuononen[at] gmail.com). 

Taiston ohella voitte lähestyä sukuaineistoasioissa ketä tahansa sukuseuran hallituksessa.  Hallituksen jäsenet ovat kuitenkin ensisijaisesti oman sukuhaaransa yhteyshenkilöitä tutkien ja vastaanottaen ao. sukuaineistoja seuraavasti:

- Kaavi, Erkki Tuononen ja Aimo Holopainen
- Kajoo, Petrovaara Valma Gröhn
- Juuan kylä, Vaikko Virpi Nevalainen (virpi.nevalainen [at] pp2.inet.fi)
- Nunnanlahti, Ahti Kainulainen    (tenavat [at] gmail.com)
- Tuopanjoki, Liisa Laasonen, Taisto Juhani Tuononen, Sari Nevalainen ja  Sippo Ryynänen
- Polvijärvi, Kaija Oksanen, Sari Nevalainen ja Alpo Saukkonen (alpo.saukkonen [at] gmail.com)
-Taipaleen ortodoksisen srk:n kirjat    Sippo Ryynänen
- 1500-1700- luku    Juhani Keränen   (juhani.keränen [at] gmail.com)


Toivomme teidän lähettävän 100 vuotta nuoremmat siis julkaisulupaa edellyttävät perhetiedot kotisivuilta Sukuseuravalikosta löytyvällä perhelomakkeella.
Sukuseura järjestää kesällä 2015 ohjelmallisen talkootapahtuman sukuaineiston kokoamiseksi ja järjestämiseksi. On hyvä jo nyt aloittaa valokuvien ja vanhojen suvun asiakirjojen  järjestäminen sekä perimätiedon kirjaaminen, niin saamme kirjamateriaalin toimittamisen hyvään alkuun.


Hallitus