Tänä vuonna pidämme sukuseuramme sukukokouksen ja kesätapahtuman la 30.7. klo 13.00 alkaen Ruvaslahden kylätalolla, Ruvaspirtissä Polvijärvellä, osoite Noisniementie 3, 83835 Ruvaslahti.

Ennen sukukokouksen alkamista on omakustanteinen lounas, jonka hinta (käteismaksu) on aikuisilta 15 € ja lapsilta 8 € (5-15 v.), alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Ruokana on kermainen lohikeitto tai kasvissosekeitto sekä pasta-kanasalaatti.

Ruokailun jälkeen klo 13.00 on sääntömääräinen sukukokous, jossa käydään läpi edellisten kolmen vuoden toiminta ja tilit sekä suunnitellaan seuraavien kolmen vuoden toimintaa ja taloutta. Tärkeä asia on johtokunnan uusien jäsenten valinta poisjäävien tilalle.

Sukukokouksen jälkeen kahvitellaan täytekakun kera ja lopuksi kokoonnutaan sukutapahtumaan, jonka pääteemana on sukujulkaisu.

Ilmoittaudu su 17.7 mennessä seuran sihteeri Aimo Holopaiselle, puh. 050 431 7540, mieluiten tekstiviestillä, tai sähköpostitse aimo.holopainen@gmail.com. Mainitse samalla, jos sinulla on joku ruoka-aineallergia.

Sukuseuran hallitus toivottaa sinut perheinesi tervetulleeksi Tuonostapaamiseen Ruvaspirtille!

Ps.
Nyt peräänkuulutetaan tulevaan hallitukseen uusia vastuunkantajia, sillä osa nykyisen hallituksen erovuoroisista jäsenistä ei ole lupautunut jatkamaan. Jos tunnet kiinnostusta tulla mukaan
hallitukseen, tule paikalle sukukokoukseen tai ilmoita halukkuutesi jollekin hallituksen jäsenelle.
Voit myös kysyä tuntemaltasi Tuonosen sukuun kuuluvalta henkilöltä hänen halukkuuttaan hallituksen jäseneksi ja lupaa esittää häntä hallitukseen.