Hei kaikki sukulaiset. Isäni Aapeli Tuononen (Aapeli Henrikinpoika Tuononen) on Kuopio Kaavin seudulta. Isä on syntynyt Kaavilla 11.7.1902.Isän Isä oli nimeltään Henrik Ericinpoika Tuononen ja Isän Äidin nimi oli Miina Riitta Toivanen. Heille syntyi 10 lasta ja Isäni oli yksi heistä.Yksi lapsista jota kutsuttiin Mimmiksi asui perheensä kanssa Kaavilla ja myöhemmin he myivät talonsa Saaralle. Mimmi muutti Kuopioon – tietääkö kukaan missä on tämän Mimmin lapset tänään tai koska hän kuoli. Tämän Mimmin oikea nimi on varmaankin Miina Sofia,mutta en tiedä tarkasti.

Kun olimme veljeni kanssa pikkupoikia niin kävimme kesäisin aina Kaavilla tämän Mimmin perheen luona lomilla. Muista, että jouduimme aina heinätöihin ja me kaupunkilaispoikina koimme, että se oli rankkaa hommaa. Edvard Tuononen – Isän veli oli siellä myös usein lomaa viettämässä. Edvardin perhe asui Kuopiossa.

Isäni muutti ennen kuolemaansa takaisin Kuopioon ja hän kuoli kun olin armeijassa 1964.

Tunteeko kukaan Isääni ?

Minun Vaimoni kuoli 2005 syöpään ja teimme hänen muistolle MySpace sivun ja siellä valokuvissa on myös Isäni kuva sotilas vaatteissa. Siellä on myös kuvia vaimostani ja lapsistani.

http://www.myspace.com/penttiilmari

Kaikille kaikkea hyvää

Pentti